unFinished News

unFinished News

En dag att minnas..

uF FemalePosted by Ibbe aka Rain Jun 02, 2009 23:59:22
Hej!
Igår den 1/6 så var det lite av en milstolpe :) Efter över två timmars skjutande och krigande så vann uF tjejerna över Pink Zinic. Länge har de varit rivaler, och varje officiell match är lika viktig som de andra.

Kartan som valdes ut blev de_tuscan. Jag var nervös! Försökt följa matchen så gott jag kunde medans jag själv satt och game:a. Så här efter den viktiga matchen så kan jag bara gratulera tjejerna. Up to date så var detta den starkaste prestationen jag sett. Då de själva är så tråkigt blyga att ta emot komplimanger och pepp så får jag helt enkelt ta hand om det.

"Tjejer ni anar inte hur bra ni spelade!! Jag har tittat på HLTV demot och jag tappar hakan. Allting satt så fint och ni spelade 7kt bra minst sagt. Gud så ni förtjänade den där vinsten och ni gjorde det med stil."Denna vecka ska tjejerna ta det lugnt. De ses igen på Söndag för att återuppta spelandet. Skolavslutningar närmar sig för passi0n, lillsan och sKOGSHUGGARN. Se till att säg ett extra grattis till de alla. Jag ser fram emot sommaren med er, och även den kommande spelsäsongen. Jag lovade lite godis om ni presterade bra, och det finns ingen bättre tajming på det än nu. Det kommer ska ni allt se, snart snart :)


Vi höres!
I