unFinished News

unFinished News

ESL IV: uF vs. a-Losers

uF FemalePosted by Ibbe aka Rain Jun 21, 2009 23:07:16
Line: Ninnzan, Miranda, sKOGSHUGGARN, lillsan, Mandie

Var det dags igen...
Söndag kväll betyder oftast GAME NIGHT. Ikväll så mötte tjejerna gruppens svåraste lag, nämligen a-Losers. Av alla kartor så blev de_dust2 (snälla sluta ta den :P). In på tysk server och matchen var igång.

-CT-
aL bestämde sig för att fake rusa lången hela 2 ggr. Till slut så backade hela laget för att springa CW. Lillsan stod positionerad i mitten (uppboostad) och tog ut 2st. Jag trodde själv rundan var klar här. aL rusade B2 och fick ner en plant. Det blev en 3on1 situation där Sheeva drar 3 HS i rad och vinner hem en så viktig runda :(. Fick mig att tappa andan ganska direkt. Vi hade ganska svårt att stoppa aL enkla fast effektiva taktiker. Det var antingen rush B2 eller rush B1 :D. Stod hela 2-9 tills vi kunde vinna några pinnar och rädda 6-9.
-T-
Pistolrundan...denna var så viktig för oss. En rush mot långa slutade i totalt kaos. aL var snabba med antiflasharna så hela uF klumpstorm fick tvärstopp :(. En snabb eco och uF handlade på runda 3. Efter en hemsk start som CT var nu tjejerna helt otroliga. Entrykills på varje runda och snygga afterplants! Till slut hade vi matchboll! Ninnzan visade glöd som T och dödade det mest i hennes väg. Tjejerna höll taktikerna enkla och avsluta många ggr på B2. aL på vänster sida hade det inte enkelt mot rusharna och splittarna. Miranda och lillsan skötte entrykillsen från mörka galant.

Åter igen en super prestation av er alla! Vilken vinst! Ni överraskar mig igen verkligen. Jag kommer inte på några bra ord att förklara vad jag känner och hur lycklig jag är :D:D:D:D:D.

Fan..payback time från mig! DIRR!

xoxo girls!

/I